Forside Medlemskab Print

Medlemskab

Vi tilbyder tre slags medlemskaber:

Premium-medlemskab giver gratis adgang til alle medlemsmøder* og koster 2450 kr. (introduktionspris for 2017, herefter er årskontingentet på 2950 kr.). Vær opmærksom på, at Premium-medlemskab ikke dækker Nytårsmiddagen, konferencer, kurser og netværk.
Et Premium-medlemskab giver desuden adgang til hele Finans/Invest artikelbasen. Man kan i årets løb opgradere til et Premium-medlemskab - det giver dog ikke ret til tilbagebetaling af tidligere betalte deltagergebyrer.

Basis-medlemskab koster 1750 kr. årligt. Herudover betales der ved deltagelse i alle medlemsmøder. Prisen for deltagelse fastsættes for hvert møde og vil ligge omkring 750 kr.

Studiemedlemskab er gratis - som navnet måske afslører - forbeholdt studerende.  Som studerende medlem har du mulighed for at deltage til vores arrangementer til en lavere pris eller gratis afhængigt af arrangementets karakter.

Ved alle tre medlemskaber får du adgang til Finansforeningens "Anbefalinger og Nøgletal" og gratis elektronisk abonnement på det anerkendte tidsskrift Finans/Invest.

*Der er afholdt 20 medlemsmøder i 2016

Ansøg om medlemskab her: